Välkommen Till Aisope Sverige Butik

Om Leveransen

Om Leveransen

Om Aisope leveranstider

Beräknad leveranstid är 5 - 15 arbetsdagar, beroende på leveransmetod. Alla våra produkter skickas 1 - 2 arbetsdagar. Men under högtider som semesterperioder och allmänna helgdagar kan detta försenas något.
Om dina varor inte har kommit inom 30 arbetsdagar (t.ex. saknade artiklar, snabb service försenad, tullkontroll försenad), vänligen kontakta oss på så kan vi hjälpa dig angående status för din beställning.
Om du vill retur & återbetalning, se Retur & återbetalning

Vi har endast leverans till Sverige och vi tillhandahåller inte internationell leverans.

Följande är en lista över Aisope leveransmetoder och leveranstid
PostNordPostNord: 12-15 arbetsdagar
Alla beställningar skickas för fri frakt
0,00Skr
DHLDHL: 7-10 arbetsdagar
Alla beställningar skickas för 113,91Skr
113,91Skr

Om beställningsspårning

Aisope kommer att skicka dig ett spårningsnummer via e -post, vanligtvis efter att vi har skickat din beställning kan du använda den för att kontrollera spårningsinformation om den spårningssida du känner till eller kontrollera din beställningsinformation på vår webbplats. >> Spåra din order

Kan beställning levereras till flera adresser?
Aisope erbjuder inte sändningen till flera adresser för en enda beställning. Om du vill att varor ska levereras till flera adresser, vänligen lägg beställningarna separat.

Saknade föremål?
Om varan saknas under transport, vänligen kontakta oss i tid. Efter att ha bekräftat informationsobjekten som saknas skickar vi de saknade föremålen igen till dig (utan kostnad).
Om du vill retur & återbetalning, se Retur & återbetalning

Kontakta Oss
Kundsupport 24/7
Mobiltelefon: +447761980356
E-Mail: sales@aisope.se
Kontorsadress: 41 Devonshire Street Ground Floor Office 1 London, W1G 7AJ, United Kingdom

Vi använder också cookies och liknande tekniker för reklam- och analysändamål. Om du navigerar på vår webbplats godkänner du behandlingen av informationen på vår webbplats. Du hittar mer information i vår Integritetspolicy.