Välkommen Till Aisope Sverige Butik

Faktureringsvillkor

Faktureringsvillkor

Vi tar ut priset på skjortan plus frakt som beräknat och visat i din kundvagn. Inga andra avgifter tas ut. Vi behandlar betalningar via PayPals SSL -säkra transaktionsbearbetningsmotor utanför webbplatsen. Vi lagrar inte kundens kreditkortsinformation. Din transaktion med Aisope är säker! PayPal accepterar PayPal -betalningar direkt, AMEX, Visa, Discover och MasterCard. Du kommer till PayPal -webbplatsen där du * inte * behöver registrera ett konto om du inte har ett. Du kan betala en gång med kreditkort genom att välja alternativet "Har inget PayPal -konto".

Betalningsmetoder inkluderar PayPal och kreditkort.
PayPal är ett säkrare, enklare sätt att skicka och ta emot pengar online. När du väljer PayPal som betalningsmetod kommer du att länkas till PayPal -webbplatsen där du kan betala.
PayPal kan användas för att köpa objekt med kreditkort (Visa, MasterCard, Discover och American Express), betalkort eller e-check (dvs. med ditt vanliga bankkonto).

För att uppfylla en beställning kommer AISOPE att kräva följande information:
Kundens e -post/telefonnummer
Kundens leveransadress
HUR MAN BESTÄLLER?
Välj stil och färg
Välj storlek och kvantitet
Klicka på "Lägg i kundkorg"
Ange leveransinformation
Välj betalning: Paypal -betalning
Gjort! Enkelt som det!

Hur lång tid tar det att få mitt paket? / Hur är fraktkostnaderna?
PostNordPostNord: 12-15 arbetsdagar
Alla beställningar skickas för fri frakt
0,00Skr
DHLDHL: 7-10 arbetsdagar
Alla beställningar skickas för 113,91Skr
113,91Skr

AISOPE följer de högsta branschstandarderna för att skydda din personliga information. Din kreditkortsinformation och personuppgifter krypteras under överföringen med SSL (Secure Socket Layer Technology), som används i stor utsträckning på Internet för att behandla betalningar.

Din kreditkortsinformation används endast för att slutföra den begärda transaktionen och lagras inte senare.

Om du har några frågor, vänligen maila oss på sales@aisope.se

Vi använder också cookies och liknande tekniker för reklam- och analysändamål. Om du navigerar på vår webbplats godkänner du behandlingen av informationen på vår webbplats. Du hittar mer information i vår Integritetspolicy.